FAQ -

FAQ

Elk bruidspaar is uniek! Daarom krijgt iedere trouwfilm ook dat stukje aandacht en liefde om jullie als bruidsstel te laten “shinen”. Graag laat ik mijn portfolio dus ook voor mij spreken maar om toch antwoord te geven op vragen die ik geregeld krijg, hier de volgende antwoorden.

Hoelang ben ik aanwezig?

De gehele dag ben ik erbij. Dat betekent vanaf het aankleedmoment tot een uur na de start van het feest. Gemiddeld zo’n 14 uur. Zo mis ik geen belangrijke momenten.

 

Hoe ga ik te werk?

Ik ga op in de vele gezichten van jullie bruiloft en werk voornamelijk op de achtergrond. Ik ben vooral op zoek naar de spontane en ongedwongen momenten van de dag. Dit doe ik door het gebruik van kleine camera’s die mij tevens de mobiliteit geven om ad hoc te zijn. Check vooral mijn portfolio om dit te herkennen.

 

 

Wat is mijn stijl?

Mijn stijl zijn jullie. Natuurlijk houd ik ervan om echte emotie, liefde en plezier vast te leggen, maar jullie personal touch overstijgt dit allemaal. Ik geniet het meest van trouwfilms waar jullie als personen vertaald zijn. Geen chronologische bruidsclipjes achter elkaar geplakt, maar een verhaal (storytelling) vol speciale momenten; die lach van je wederhelft, die traan van je opa, de bruidsmeisjes met de ringen… Je snapt het.

 

Hoe lang duurt het voor de trouwfilm af is?

In het bewerken gaat de meeste tijd zitten. Dat gaat echt op gevoel en is een artistiek proces wat ik niet teveel wil forceren. Afhankelijk van de drukte van het seizoen zal je trouwfilm af zijn na 6 tot 8 weken