Wedding packages -

Wedding packages

"Een foto geeft je een herinnering, maar film een herbeleving"

Natuurlijk wil je een prachtige film van je bruiloft. Geen losse momentopnames van de dag, maar jullie ‘love story’ waarlijk verhaalt. Ik vind het een eer om alles voor jullie vast te leggen en herinneringen te vereeuwigen.

Iedere bruiloft is anders en daarom vind ik het belangrijk om er van het begin tot het einde bij te zijn. Om net niet dat ene speciale momentje te moeten missen. Een ‘wedding package’ begint al vanaf € 1249,- voor de gehele dag, gemiddeld genomen zo’n 14 uur. Dit is vanaf het aankleedmoment tot een half uur na de opening van het feest.  

Scroll naar beneden voor reviews en uitgebreidere info over pakketten en prijzen.

"Elise en ik hebben de trouwvideo bekeken en mijn verwachtingen zijn echt ver, ver, vér overtroffen. Wat een meesterwerk is het geworden. Tijdens de bruiloft zelf zat ik veel te vol met adrenaline, maar bij het horen van de gelofte van Elise in de video moest ik toch wel een traan laten. Het is echt heel erg mooi geworden, ik denk dat je de dag heel goed hebt gevangen. De muziek enzo heb je ook heel erg mooi gedaan. Superbedankt, ik ben ontzettend blij dat we je ingehuurd hebben!"
Joram van Boven
"Agatha heeft afgelopen zomer op onze bruiloft gefilmd en een prachtige trouwfilm gemaakt! Ze wist eigenlijk met weinig woorden al meteen wat we wouden en is heel ‘onopvallend’ aan het werk gegaan op de grote dag, maar de beelden zijn waanzinnig mooi! Goeie achtergrondmuziek erbij, mooie bewerking, goed oog voor details! Zeker een aanrader!! Nogmaals Agatha, super bedankt!"
Melanie Indriago
"Super mooi werk geleverd! Op de dag is ze echt op de achtergrond aanwezig. We hadden 'niet in de gaten' dat we gefilmd werden. Het resultaat zijn wij erg tevreden over. Een mooie sfeerimpressie van de hele dag. We raden Agatha zeker aan!"
Nadine

LOVE STORY

– 1 videograaf

– 10 uur aanwezig

– 1 minute highlight for instagram

– Cinematische Film (4-6 min.)

– Kleurcorrectie

– Sounddesign

– Reistijd en reiskosten tot 100km

 1.249,-  

FAirytale Dream

– 2 videograven 

– Hele dag aanwezig (14 uur)

– 1 minute highlight for instagram

– Cinematische Film (6-8 min.)

– Kleurcorrectie

– Sounddesign

– Reistijd en reiskosten binnen Nederland

1.849,-